Let's Create!

Concepten voor Meetings & Events op Curaçao of in Nederland

Maction is all about creating detailed concept events with a purpose!

So check out our Maction-services.

Bel Maction

De concepten van Maction

Melissa is precies dat beetje extra dat van een event een totale conceptbeleving maakt. De locatie, de styling, de extra’s; ze zoekt het allemaal met zorg voor u uit. Ze werkt samen met culinaire kunstenaars, av-professionals, social designers, trendwatchers, creative writers, social inspirators en influencers. En zonder dat u het merkt, hanteert ze de principes van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: "People, Planet & Profit".

 

Uw event in hybride vorm kan altijd. Onze concepten zijn namelijk ook toepasbaar op events online. Daarnaast hebben wij waardevolle concepten ontwikkeld voor webinars.

 

Maction werkt samen met een aantal preferred suppliers en staat altijd open voor nieuwe talentvolle eventpartners. Belangrijk is de unieke mix te maken van de 5 Business-senses voor elk nieuw te organiseren vergadering of bedrijfsevenement.

Klik op onze Maction concepten!

Let's Meet!

"Let’s Meet" is Maction’s zakelijke evenementconcept waarbij u op een creatieve en unieke wijze kennismaakt met de ander (of anderen) binnen een bestaand of nog op te bouwen netwerk. De klantdoelstelling is relatie opbouwen of versterken.

Let's Party!

"Let's Party" is Maction’s zakelijke evenementconcept waarbij u op een informele en vernieuwende manier een feest met een totale conceptbeleving geeft.

Let's Present!

Heeft u een nieuw product? Wilt u de jaarcijfers presenteren? Maction zorgt ervoor dat u dit stijlvol en creatief kunt doen.

Let's Be Active!

Is het tijd voor teambuilding? Voor een heisessie? Een kick-off? Maction organiseert een inspirerende out-of-the-box-ervaring.

Let's Open Up!

Opent u een nieuwe vestiging? Wilt u laten zien wat uw bedrijf doet? Maction creëert een origineel en feestelijk event voor u.

Let's Hop On!

Wilt u uw blikveld verbreden? Bedrijven in het buitenland bezoeken? Maction regelt een comfortabele reis op maat voor u.

Bel Maction Business Events Utrecht

Welk concept kiest u voor uw bedrijfsevenement in regio Flevoland? Laat het ons weten! Bel: 00599 9 699 5533.

Neem contact op