Let's Sparkle!

De eventpartners van Maction uit Nederland en Curaçao

Maction heeft haar eventpartners met zorg uitgekozen. Melissa gelooft heel erg in het principe 'sharing is caring' en kickt op mensen en bedrijven met kennis of expertise. Daarnaast is het belangrijk in deze business dat je op elkaar kunt bouwen. Ons netwerk is daarom groot en uniek, maar wij lichten graag een aantal partners uit.

Bel Maction

Onze partners

Future Nomads is een strategisch conceptbureau voor de toekomst, gedreven door sociaal-culturele ontwikkelingen en trends. Maction heeft in Patrick Engels een ware partner in Business gevonden. Patrick heeft namelijk het talent om, door zijn expertise toe te voegen aan een project, het geheel naar een nog impactvoller niveau te brengen.

Funk It Up is het bureau dat op een fantastische manier de inrichting, aankleding en styling op maat doet voor (online) zakelijke events. Zij vertalen de merkbeleving of het thema van uw event door creatief, slim en efficiënt gebruik te maken van branding, meubilair, stoffen, bloemen, accessoires, decorbouw en verlichting. Maction heeft door de persoonlijke input van Julia Duncan de events tot leven zien komen en daarmee de meerwaarde voor styling kunnen bewijzen.

BUROBRAAK is een in Amsterdam gevestigde Social Design studio die zich hard maakt voor sociale veranderingen. Zij bouwen merken door een relevant en vooral inclusief perspectief toe te voegen. Maction voelt zich altijd vereerd om samen te werken met Arjan Braaksma. Arjan zal altijd zorgen dat de benadering intersectioneel is.

Cuisonne is een creatieve, maar vooral exclusieve ‘aan huis’ kok en conceptcateraar. De kookkunsten zijn van hoge kwaliteit en een streling voor alle zintuigen. Ze passen altijd naadloos in mijn zakelijke eventconcepten en zien er vaak heel kunstzinnig uit. Met Olaf Bouman werken is altijd een plezier, omdat mede door zijn product het event zinnenstrelend wordt.

Wil jij ook uitgelicht worden op deze pagina? Heb jij al eens met mij gewerkt? Neem dan contact met mij op!

You know my motto… "Sharing is Caring!"

Bel Maction Business Events Utrecht

Laat het event van uw dromen organiseren door Maction. Neem meteen contact op! Bel: 00599 9 699 5533.

Neem contact op