Let's do Good!

Maatschappelijk verantwoorde events organiseren in Nederland of op Curaçao

 Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Maction een vanzelfsprekendheid.

Het uitgangspunt daarbij zijn de drie P’s: People, Planet, Profit.

Bel Maction

Ondernemen voor People, Planet en Profit

Vanuit de gedachte van de People:

Is het event voor alle gasten toegankelijk? Voelen ze zich welkom? Zijn er gasten die iets extra’s nodig hebben? Een doventolk? Een prikkelvrije ruimte? Zijn de toiletten voor iedereen geschikt? Kan er worden voldaan aan dieetwensen? Zijn er genoeg comfortabele zitplekken? Laat het programma diversiteit zien? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de lokale ondernemers eerst worden ingeschakeld?

 

Vanuit de gedachte van de Planet:

Wat zijn de ecologische gevolgen? Is de locatie goed bereikbaar met het ov of gaan we hier samenwerken met de lokale taxiondernemer? Gebruikt de culinaire kunstenaar biologische producten? Is het servies duurzaam? Is het mogelijk om alles paperless te doen? Wie staat aan het einde klaar om de plastic houdertjes voor de naamkaartjes in te zamelen? Hoeveel afval blijft er over?

Vanuit de Profit-gedachte:

Krijgt iedereen die zich inzet genoeg betaald? Rekenen de leveranciers eerlijke prijzen? Hoe valt er voor alle partijen meer uit te halen?

 

Uniek is dat Maction tijdens het event ook graag uw maatschappelijke betrokkenheid laat zien, vergroot en uitdraagt. In elke concept is ruimte voor een social act: een (interactieve) lezing door een social inspirator en/of een break-outsessie o.l.v. een social influencer. Neem contact op en ontdek wat Maction u te bieden heeft.

Bel Maction Business Events Utrecht

Laat uw maatschappelijke betrokkenheid zien met een event georganiseerd door Maction. Bel nu: 00599 9 699 5533.

Neem contact op