“Kun jij even een borrel bij de opening van ons nieuwe kantoor verzorgen?”

Deze vraag wordt mij nogal eens gesteld, maar dan is mijn antwoord steevast;
“Nee, dat kan ik helaas niet.”

Wat ik kan doen én vooral ook wil, is zorgen voor een prikkelend concept dat direct uitnodigt tot interactie met uw gasten, door hen bijvoorbeeld uit te nodigen voor een spannende, zakelijke ‘speurtocht’ door de gangen van het nieuwe kantoor. Maction houdt van creatieve en inspirerende  ‘out of the box’ oplossingen die ontzettend goed aansluiten bij de doelstelling van de klant. Na doorvragen blijkt namelijk altijd dat het onze opdrachtgever niet te doen is om de welkomstborrel, alhoewel dat natuurlijk altijd leuk is, maar dat zij heel trots hun kantoor of nieuwe ruimten willen laten zien zodat de gasten kennismaken met het bedrijf en de werkprocessen. Zij willen dat hun klanten, gasten en of leveranciers zich welkom voelen, de eerstvolgende keer dat zij op bezoek komen.

Ik mag tot nu toe, samen met onze klanten, terugkijken op geslaagde events. Die events zijn steeds een onderdeel van ons ‘Open Up’ Maction Business Events Label. Dit concept is ontstaan uit ervaring en wordt voor iedere eventaanvraag aangepast naar maatwerk, passend bij het budget, de doelgroep en of doelstelling van de klant.

Voor de opening van het nieuwe kantoor van Volkert Rail heeft Maction Business Events gezorgd voor een tweedaags programma voor de gasten, het personeel en het gezin.

Bij Nedtrain mochten wij vieren dat het hoogste punt werd bereikt. Een opwindend cateringconcept zorgde voor een groot spektakel waar nog lang over werd nagepraat!

Maar wij hebben ook mogen zorgen voor diverse openingen van de OV-fietsstallen in Nederland en Liverpool. Op onze website vindt u enkele impressies van zowel grote als kleinere events. Steeds weer lukt het ons een creatief en prikkelend concept dat toegevoegde waarde geeft te bedenken voor onze klanten.

Wanneer doen wij dat voor u? Een sprankelende en creatieve opening voor uw winkel, bedrijf of kantoor verzorgen.

Hartelijke eventgroet,

Melissa van Maction

0652521834

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.