Wie is Maction?

De naam MACTION is eigenlijk ontstaan tijdens mijn zeer actieve jeugd. Mijn meisjesnaam is Melissa Acton en tijdens het  propedeusejaar op de Surinaamse Universiteit was ik ontzettend druk met het organiseren van allerlei kleinschalige Meetings & Events. Of dat nou voor school was of voor de Leo serviceclub waar wij als kinderen van Lions bij waren aangesloten…ik was altijd druk in de weer! En wanneer ik dan voor de zoveelste keer op het nippertje het leslokaal kwam binnen gestormd, riepen mijn medestudenten in koor: “Ja hoor, daar heb je haar weer, Melissa in Action. En dat is eigenlijk de geboorte van de naam MACTION. Dus toen ik later op zoek was naar een passende naam voor mijn evenementenbureau was MACTION BUSINESS Events eigenlijk niet meer dan logisch” – Melissa Verboeket-Acton

 


 

 

Melissa Verboeket-Acton is de bedenker en oprichter van Maction. Melissa vertegenwoordigt de optimale mix van de Hollandse zakelijkheid en de Caribische ‘alles moet kunnen’ mentaliteit. Opgegroeid in Suriname en Nederland en met werkervaring op Curaçao en in Nederland.

In 2007 begint Melissa weer als zelfstandig ondernemer met Maction Business Events. Melissa onderhoudt de contacten met de klant, ontwikkelt de concepten, maakt de projectplannen en begeleidt de uitvoering. Melissa zorgt altijd voor het stijlvolle diamanten puntje op de zakelijke i!

 

 

Melchior Verboeket (de levenspartner van Melissa) is sinds 2011 ook parttime actief binnen Maction. Melchior is een verkeer- en vervoerkundige en een ervaren proces- en projectmanager. In enkele projecten heeft Melchior een inhoudelijke bijdrage; meestal is hij verantwoordelijk voor de begroting en de budgetbewaking. Melchior en Melissa nemen samen de volledige eventproductie voor hun rekening.

In de afgelopen tien jaren heeft Maction met vele partners samengewerkt. Enkele daarvan kunnen gerust vaste zakenpartners worden genoemd…en dit alles maakt Maction tot een persoonlijk betrokken zakelijk evenementen bureau.