10 jaar Maction: uw partner in luxe business events!

Ze zeggen wel eens: ‘Time flies when you’re having fun’ en dat is inderdaad het geval, want vol trots kunnen we u vertellen dat Maction Events dit jaar haar 10de verjaardag mag vieren. En dat is voor een evenementenbureau in deze tijd best wel een prestatie waar we trots op zijn. In 10 jaar hebben we veel meegemaakt, geleerd, ervaring opgedaan, concepten nog verder uitgewerkt, maar vooral heel veel mooie momenten voor onze opdrachtgevers mogen realiseren.

 

De basis van Maction Business Events is gelegd in de jaren vanaf 2007, de creatieve ontwikkeling heeft zich voortgezet in de afgelopen jaren. Een van onze belangrijke kernwaarden is dat we altijd betrokken zijn, we luisteren naar wat u wil en dat vertalen wij naar een gevoel van luxe beleving in sfeer en niet in de kosten. Helder en transparant, zodat u van uw gasten en uw event kunt genieten. Door de combinatie van bijzondere locaties met high-end catering en aankleding weet Maction de perfecte sfeer te creëren die ervoor zorgt dat uw gasten zich welkom voelen. Terwijl u zich focust op het overbrengen van uw boodschap naar uw relaties, houdt Maction achter de schermen de regie voor een vlekkeloos verloop van uw B2B event. De werkwijze van Maction bestaat uit diverse facetten, precies zoals een meeting of event uit diverse lagen bestaat. Daarom presenteren wij ons graag in de vorm van een schitterende diamant.

Deze diamant staat voor een 5-tal concepten waarbij u kunt kiezen om het event zelf te begeleiden, waarbij Maction langs de zijlijn meekijkt tot het geheel verzorgen en ontzorgen van uw event. Daarnaast werken we met een 5-tal thema’s, verpakt in een belevingsconcept waarbij onze invulling uw doelstelling versterkt.

MEET ME (live): met de nadruk op ‘de zakelijke kennismaking’. Met uw klanten of intern met collega’s. Onze werkvormen, maar vooral het inventieve gebruik van de locatie zullen uw deelnemers verrassen.

 

WORK OUT (of office): de nadruk ligt hier op het inspireren van uw collega’s door gezamenlijk buiten de deur een speciale opdracht te volbrengen. Dit gebeurt buiten uw nine-to-five comfortzone. De juiste locatie en toegepaste catering spelen hier een onverwacht interessante rol. Wij zorgen hier ook voor een persoonlijke secretariële ondersteuning op locatie.

 

Andere concepten zijn PRESENT U: indien u een nieuw product wilt laten zien. Een tweede is HOP ON: in een juiste ambiance voor het zakelijk kennis vergaren en samenwerken onderweg. En tenslotte OPEN UP: u opent, bijvoorbeeld een nieuw pand.

 

Naast deze tailormade meetings & events hebben wij binnen onze visie voor u enkele producten ontwikkeld. Concreet. U weet meteen wat u krijgt en wat dat kost. Twee daarvan willen wij dit jaar wat meer onder de aandacht brengen.

 

De Summer-BackYard-BBQ. Een standaardproduct met een American Touch in één van onze twee locaties in Amersfoort of Maastricht, of gewoon bij u ‘in de tuin’. Wij zorgen voor alles, óók het zinvol vermaken van uw 20 tot 50 gasten.

 

Het Maction December Event. Een tweede standaardproduct in de vorm van een eindejaarsfeest met alles ‘erop en eraan’ voor zo’n 200 personen, maar is wel een verbinding met uw werk, even iets serieus. Daar zorgen wij voor. Weer in een van onze locaties, of – met een beetje meer inspanning – op uw eigen locatie.

 

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden of wilt u vrijblijvend informatie ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord om uw event van A tot Z te begeleiden.

 

Hartelijke groet,

 

Melissa Verboeket

melissa@maction.nl

06 52 52 18 34

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.